Få kontor i Kødbyens kreative kontorhotel

25.07.2016 10:04

Kontor i NOHO kontorhotel

Læs, hvordan det er at have kontor i NOHO, der er et kreativt og unikt kontorhotel beliggende i det attraktive Kødbyen i København. 

Det gamle kvægtorv, som i dag er et kreativt, populært område på Vesterbro i København går i dag under navnet Kødbyen. 

Byområdet er især kendt for sit rustikke look, rige erhvervsliv, der dagligt huset et væld af mennesker grundet områdets populære restauranter, butikker og ugenlige arrangementer. Flere mennesker har ligeledes deres arbejdsgang i området, hvilket især tæller iværksættere, som en række kontorhoteller danner rammen for.   

Centralt i Kødbyen vil du fx finde det kun et år gamle kontorhotel NOHO, der er søster-kontorhotel til det eftertragtede kontorhotel SOHO.  

Work, Stay Play. 
NOHO's slogan ’Work, Stay Play lyser op i et blåt lysstofrør på facaden, og indretningen i kontorhotellet er ikke overladt til tilfældighederne. Ting som udstoppede dyr, retro møbler, et væld af planter, vægge af sammensat tro, et hjemmeligt køkken og finurlige kaktusser, vil man fx støde på, når man bevæger sig rundt på de mange kvadratmeter.

NOHO er dog ikke blot en arbejdsstation, men et sted hvor nyopstartede virksomheder kan udvikle deres forretning og samtidig blive en del af et fagligt såvel som socialt sammenhold og fællesskab, hvilket kontorhotellets rammer lægger op til i form af fælles morgenmad, fredagsbar og diverse sociale og til tider faglige arrangementer.  

Læs mere om NOHO:
Læs, hvordan det er at arbejde i NOHO
Find ledige kontorlokaler i NOHO

Læs også: 

Moderne kontor til leje ved Flintholm St.

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit