Efterspørgsel efter kontor til leje i Ørestad Stiger

24.02.2016 14:08

Ørestad er en bydel på Amager som strækker sig over 5km. I fremtiden vil 60-80.000 mennesker arbejde i Ørestad hvis samlede areal vil være på 310 hektar. Er du på udkig efter kontorlokaler til leje i Købehavn, så kan erhvervsmiljøet i Ørestad være noget for dig.

Erhvervslivet vender mod Ørestad

Sweco, Europas største rådgivende ingeniørvirksomhed, flytter 750 ansatte til Ørestad i 2018. Virksomheden er én af flere, som finder det nye erhvervsområde attraktivt i deres søgning efter kontor til leje i København K. Perfekte transportmuligheder med kun 25m fra hoveddør til metro er et af årsagerne til valget af Ørestad. Virksomhedens direktør John Chubb ser de gode transportmuligheder som en vigtig faktor for at tiltrække talentfulde ingeniører i fremtiden. Ydermere er de moderne omgivelser i Ørestad blevet en stor driver for den øgede popularitet efter kontor til leje i området.

Ørestad er lavt prissat

Er du stadig ikke overbevist om mulighederne i Ørestad, så er det fordi du mangler at forstå den sidste bid af kagen. Ørestad er i forhold til mange andre steder i København, lavere prissat. Lejeniveauet ligger omkring de 1250-1350 kr. pr. kvm om året, imens kontor til leje i København K kan koste op mod 1700 kr. pr. kvm årligt. Du bør ligeledes overveje mulighederne for kontor til leje i Ørestad.

Find kontor til leje i Ørestad

Læs om Sweco og deres nye kontorinvestering 

Læs om Ørestads billigere prissætning

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit