Derfor kan det betale sig at investere i ergonomisk korrekte kontormøbler

26.06.2019 12:46

Når du har medarbejdere i din virksomhed, har du et vist ansvar for dem. De fleste ting, som de skal bruge i dagligdagen, skal du stille til rådighed. Når det kommer til kontormøbler, er det ikke helt ligegyldigt, hvilke løsninger du vælger.

Det kan altid betale sig i det lange løb, at du vælger de ergonomisk korrekte kontormøbler. Læs med her, hvorfor, og bliv klogere på, hvilke du skal vælge.

Mindsk sygdom og øg arbejdsglæden

Når du vælger ergonomisk korrekte kontormøbler, giver du de bedste forudsætninger for dine medarbejdere. De får nemlig mulighed for at arbejde, mens deres krop er placeret i den rigtige position.

Når dine medarbejdere sidder eller står korrekt, mindsker du risikoen for, at de skader deres krop. Hvis man over en længere periode sidder eller står i en forkert stilling, kan det have store konsekvenser. Det er noget, der kan give varige men.

I dagligdagen kan det også give ømme kroppe. Det kan betyde, at dine medarbejdere oftere melder sig syg. I nogle tilfælde kan det også resultere i længerevarende sygdom, hvis de for eksempel får problemer med ryggen.

Ergonomisk korrekte kontormøbler er derfor det eneste rigtige valg, hvis du vil gøre det bedste for dine medarbejdere.

Disse ergonomisk korrekte kontormøbler skal du have

Der er flere forskellige kontormøbler, du kan vælge imellem, når det skal være ergonomisk korrekt. Først og fremmest er det vigtigt med et godt skrivebord. Det er ikke som sådan kvaliteten, der er det vigtigste. Det er langt mere funktionerne, der er vigtige.

Det anbefales at benytte et hæve/sænke-skrivebord. Det sikrer nemlig, at dine medarbejdere kan indstille højden specielt til deres mål. Derudover giver det også mulighed for, at medarbejderen kan stå op og arbejde fra tid til anden.

En god kontorstol er også rigtig vigtigt. Her er det også funktionerne, der afgør, om der er tale om en ergonomisk korrekt kontorstol. Den skal kunne justeres i højden. Derudover er det også en fordel, hvis højden på ryglænet kan tilpasses. Er der en vippefunktion til sædet, har du et rigtig godt bud på en optimal kontorstol.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit