Derfor flytter virksomheder til København

07.08.2019 10:53

Det er ikke uden grund, at flere og flere virksomheder rykker til København. Vores danske hovedstad åbner nemlig op for en række muligheder, som erhvervsdrivende kan nyde rigtig godt af. Sidder du selv midt i en overvejelsesfase om, hvorvidt du skal rykke til København, kommer der her nogle grunde, der kan tale for. 

Kvalificeret arbejdskraft 

Naturligt nok er der ingen anden dansk by, som kan nå København til sokkeholderne, når det kommer til kvalificeret arbejdskraft. De største universiteter er nemlig placeret her, og det betyder, at virksomheder har rig mulighed for at få kompetente personer i praktik eller snuppe dem, når de er færdige med deres uddannelse. Og der er altså rigtig mange at vælge imellem, hvorfor der er personer nok til at dække alle brancher, hvad enten det er marketing, salg, økonomi eller noget helt andet. 

En infrastruktur i topklasse

Det er ikke altid helt nemt at bevæge sig rundt i bil, og de fleste parkeringspladser kræver betaling, men hvorfor også have en bil i den by? Bybusser, vandbusser, toget, elløbehjul og din cykel – så har du alt, der skal bruges. Du kan bevæge dig rundt på ingen tid, og selvom du bor uden for byen eller har et møde der, er der helt sikkert en transportform, som nok skal få dig hurtigt og sikkert frem.

God mulighed for at netværke

Som erhvervsdrivende er det alfa og omega at have et stort netværk, som kan henvise kunder til en, ligesom de kan hjælpe med deres kompetencer, såfremt det bliver relevant. I København findes et hav af netværksgrupper, og der er helt sikkert et, som nok skal passe til din branche. Selvfølgelig koster det lidt at melde sig ind i disse, men det vil hurtigt vise sig at være pengene værd. Typisk kommer du til at tjene dit medlemskab ind hurtigere, end du lige regner med – og det er med renter. Så udnyt muligheden.

København er en fantastisk by for erhvervsdrivende, og den åbner op for et hav af muligheder. Så hvis du overvejer at slå rødder der, er det ikke nogen dum idé – tværtimod. 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit