Derfor bør du leje et kontor i København

28.01.2019 13:03

For nogle kan det virke fristende at købe kontorlokaler, men langt hen ad vejen er det faktisk en økonomisk fordel at leje lokaler i stedet for at eje dem. Det skyldes blandt andet, at man naturligvis altid løber en økonomisk risiko ved at investere i fast ejendom, som kan falde i værdi. Desuden kan der som ejer være en del uforudsete udgifter, man pludselig skal forholde sig til. Det kan være i forbindelse med generel vedligeholdelse, eller hvis der er noget, der går i stykker. Det kan hurtigt løbe op, og ejer man selv lokalerne, skal man også selv betale for reparationer. Desuden skal der tages tid ud af kalenderen til at få ordnet disse ting, der kan dukke op ud af det blå – og som virksomhedsejer er der altså mange andre ting, man hellere vil bruge sin tid på. Derfor er det nemmere – og billigere – at kunne ringe til sin udlejer, hvis der er noget i vejen med lejemålet.

Derudover vil det faktisk ofte være en fordel at investere noget kapital i andre ting end fast ejendom, og er der nogle penge tilovers i virksomheden, kan du sandsynligvis få mere ud af dem på anden vis end ved at bruge dem på at købe kontorlokaler.

 

Der er større frihed med lejede lokaler

 

Ud over det økonomiske aspekt er der også den fordel ved lejede kontorlokaler, at man har en væsentlig større frihed. Det kan især være en fordel i mindre virksomheder, som stadig er i opstartsfasen. Generelt ønsker de fleste virksomheder at vokse, og derfor skal der altså helst være plads til at udvide ved for eksempel at ansætte nye medarbejdere. Har man lejet sig ind i nogle lokaler, er det væsentligt nemmere at skifte lokalitet, hvis der opstår nogle nye behov, end hvis man ejede lokalerne, og det giver altså mulighed for at udvikle virksomheden. Er man låst fast i egne lokaler, kan man hurtigt komme til at stå i stampe, fordi der rent pladsmæssigt ikke er mulighed, for at virksomheden kan vokse sig større.  

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit