Bliv klogere på fordelene ved at leje dig ind i et kontorfællesskab.

26.02.2019 09:45

Vælg et kontorfællesskab og vind

Når du leder efter et nyt erhvervslokale, tager du først og fremmest stilling til, hvilken type kontor der passer til din virksomhed. Driver du en nystartet virksomhed, en mindre virksomhed eller måske en enkeltmandsvirksomhed, vil vi på det varmeste anbefale dig at se lidt nærmere på kontorfællesskaberne her i København. Der gemmer sig nemlig rigtig mange fordele ved kontorfællesskaberne, og du kan lære de væsentligste at kende her.


Der er penge at spare

 

Først og fremmest er der gode penge at spare ved at vælge et kontorfællesskab frem for et selvstændigt kontor. Idet du egentlig kun råder over dit eget lille kontor eller din kontorplads og deler alle fællesfaciliteter som toilet, møderum, kantine og reception, vil prisen være lavere, end hvis du selv skulle betale for samme faciliteter i et selvstændigt kontor. Når man enten lige er startet som virksomhedsdrivende, eller hvis man blot driver en mindre virksomhed, er alle penge sparet penge vundet.


Få råd til København

 

En anden ting, som du får ved at vælge et kontorfællesskab, er, at du får råd til at have kontor i København i det hele taget. Kontorpriserne i København er landets højeste, og vil du gerne den beliggenhed, må du også gå på kompromis – eventuelt i form af en plads i et kontorfællesskab.


Spar med dine naboer og udvid netværket

 

En gevinst ved kontorfællesskaberne, som du ikke kan gøre op i kroner og ører, er det netværk med ligesindede, som du slet ikke kan undgå at få. I kontorfællesskabet vil du være omringet af virksomhedsdrivende som dig selv, og har du problemer eller udfordringer, har mindst én af de andre garanteret stået i samme situation tidligere.

Netværk i erhvervsbranchen er ikke alt, men det er faktisk tæt på. Du kommer bare længere med et godt og relevant netværk, og der er ikke bedre steder end et kontorfællesskab at skabe sig sådan ét.


Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit