Antallet af ledige kontorlokaler i hovedstaden og omegn er faldet drastisk

18.10.2018 10:49

Erhvervslivet blomstrer som aldrig før i København, og som virksomhed skal man være meget hurtig, hvis man vil sikre sig gode lokaler – både helt inde i centrum, men også i forstæderne. Kontorlokalerne bliver nemlig revet væk, så snart de er ledige eller er færdigbyggede.

Tomgangen af ledige kontorlokaler er faldet

I København by med Dragør, Frederiksberg og Tårnby har antallet af ledige kontorer været det laveste i næsten et årti. I hovedstaden stod 5,7 % af kontorerne ledige i starten af 2018, og det er det laveste tal siden 2009. For Københavns omegn ligger tallet på 11,4, og er det laveste i 4,5 år. Tallene er positive og tyder på, at det går godt i dansk erhvervsliv. Dog er der et stykke vej, før vi når ned på procenttallene for København by og omegn før finanskrisen, hvor ledige kontorlokaler i hovedstaden lå under 4 %, mens omegnens ledige lokaler lå på 6 %.

På trods af udflytningen til provinsen

Selvom staten siden slutningen af 2015 har udflyttet arbejdspladser fra hovedstaden til provinsen, er de ledige lokaler i København hurtigt blevet overtaget, og det peger på, at der har været, og måske stadig er, et stort behov for ledige lokaler i storbyen. Det lave antal ledige kontorer skyldes også, at langt flere udenlandske virksomheder lejer sig ind i kontorlokaler i den danske hovedstad, hvilket resulterer i mangel på kontorer for danske virksomheder og iværksættere. Dog forsøger København konstant at finde plads til nye kontormuligheder. På landsplan bliver 24 mio. kvm brugt som kontorer, hvoraf København by og omegn udgør henholdsvis hele 5,9 og 3,8 kvm.

Overvej nøje dine behov og krav

Har du planer om at finde kontorlokaler i Københavnsområdet, skal du gøre dig det helt klart, hvad du går efter i forhold til beliggenhed, størrelse og pris. På den måde kan du hurtigt og målrettet gå efter de helt rigtige kontorlokaler til dig, når de bliver ledige på markedet.       

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit