Kontorer i København SV

København SV

København SV og kaldes Sydhavn er et kvarter i København, der er betegnet som et arbejdskvarter. København SV huser et nyt kontorområde ude til Teglværksholmen og Sluseholme samt et ældre industriområde, der huser en række moderne kontor ejendomme.

Området er attraktivt med mange kontorlokaler til leje. Derudover er området beliggende tæt på centrum, motorvej samt lufthavn. Inden for kontor området er der sket stor innovation, der tilbydes både servicerede kontorer, kontorhotelpladser, ledige enkeltmandskontorer, mødelokaler, adresseservice og det helt nye sort: Co-working.

Kontor på Sluseholmen og Teglholmen

På Teglholmen og Sluseholmen ligger en række nyopførte boligejendomme. Her kan du ligeledes finde et af Danmarks største og mest moderne kontorhoteller, hvor du har mulighed for at leje et kontor med en række services dertil. Er du interesseret i et nyt kontor til leje i Sluseholmen eller Teglholmen, vil du primært kunne finde kontor til leje i størrelsen 500 – 2000 kvadratmeter. Prisen på leje af et kontor vil hovedsageligt ligge mellem 1.100 og 1.400 kr. pr. kvadratmeter. 

Flere større virksomheder, inden for den finansielle branche, og flere digitale servicevirksomheder er flyttet til området. Samtidig opføres flere lejeboliger på Teglholmen, så mon ikke livet snart sprudler flere snart. 

Co-Working blev nævnt. Men hvad er det?

Coworking så dagens lys i midten af 00'erne. Det opstod første gang, veletableret, i USA i 2006. Det optrådte som et sparringsprojekt i Tech-industriens højborg i San Francisco, for at få nyopstartede Tech-virksomheder til at arbejde sammen i nye brancher, og herved udnytte hinandens netværk til forskellige brancher og virksomheder for at få de nye startups til at avnacere hurtigt.

Coworking er kendetegnet ved at flere virksomheder har plads i åbne kontorer, sådan at de ansatte kan tale sammen med andre fra eksterne selskaber. Dette er udbredt i storbyer rundt om i verden; Seattle, Washington, London, Berlin osv, med store spillere som Regus involveret. 

Der ses tendenser i Danmark, specielt i København og Århus omkring lignende projekter, dog hovedsageligt inden for IT-branchen, programmering, sociale virksomheder, marketing og event planning. Dette ses blandt andet ved The Hub i København.

Statistik for København SV

2013

2015

Antal kontorer

204

240

Antal husstande

11.441

12.366 

 

Investering i fast ejendom i København SV kan foretages her

Den førende og mest innovative portal for investering i ejendomme hedder Lokalebasen.dk, og her findes et kæmpemæssigt marked for både salg og køb af investeringsejendomme i sydvest delen af København. Med sin brede erfaring indenfor investeringsejendomme har Lokalebasen.dk gode muligheder for at optimere dine chancer for at spotte den gode investering i ejendomme i København SV eller lignende områder. Skal du sælge er dette også sitet for dig, da Lokalebasen.dk naturligvis også giver dig rige muligheder for at slippe for tomgang og få solgt din ejendom med det samme.

Find dit næste kontorhotel i København V

Er du på udkig efter en fleksibel løsning, hvori din virksomhed ikke behøves fokusere på administration af kontoret? Med et kontorhotel vil alt være sørget for, så din virksomhed kan fokusere på hvad i er bedst til! Du kan nemt finde et kontorhotel til leje i København V ved at benytte dig af vores partner Lokalebasen.dk A/S. Med mange års erfaring på markedet får du en hurtig, nem og gratis service. Kom i gang med din søgning nu, og find dit næste arbejdssted i dag.

Sydhavnens Historie

Er du interesseret i kontor til leje i Sydhavnen, og ønsker et indblik i bydelens historie? Så kan du med fordel se følgende video om København SV i 1900-tallet.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit