Kontor leje i København Ø (Østerbro)

Indbyggertal: 67.969
Antal husstande: 47.315
Antal kontorer: 1.448
Antal butikker: 864

» Se ledige billige kontorlokaler i København Ø
» Se ledige kontorhoteller i København Ø

Offentlig transport: Øresundstog, S-tog og busser
Hovedfærdselsårer: Østerbrogade, Lyngbyvej og Helsingørmotorvejen

Østerbro er en integreret del af København der afgrænses i Syd af den indre by, i Vest af Nørrebro og i Nord af Hellerup. Østerbro er traditionelt blevet betragtet som Københavns pæne brokvarter. Med sine gode handelsstrøg, brede boulevarder, grønne parker og store fredelige områder med klassiske boligkarrérer, er det en eftertragtet bydel, både hvad angår kontor leje, erhvervslejemål og boliger. 

Kontor og erhvervsmæssigt kan man inddele bydelen i tre områder:

  • Indre Østerbro
  • Havneområdet
  • Ydre Østerbro

Kontor til leje på Indre Østerbro

Indre Østerbro er præget af et levende forretningsliv omkring Søerne og hovedstrøgene Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade samt af det meget eksklusive og rolige Ambassadekvarter. Her er rigtig gode shoppemuligheder med specialbutikker, restauranter og caféer. Markedet for kontor leje er præget af ældre præsentable ejendomme og et typisk kontor lejemål vil have en størrelse på 100-400 kvm.

Kontorlokaler i området er især eftertragtet blandt konsulent og rådgivningsvirksomheder, bl.a. advokatfirmaer og revisorer. I området ligger også et kontorfælleskab, hvor man kan leje et kontor eller en arbejdsplads.

Prisniveauet for leje af kontor ligger typisk fra 900-1.300 kr. pr. kvm.

Leje af kontor i Havneområdet

Området strækker sig langs Øresund fra Langelinie i Syd over Amerika Kaj til Kalkbrænderihavnen. Strækningen er præget af nybyggeri og store domicilejendomme, heriblandt mange med en stærk national og international profil. Af større virksomheder, med domicil i området, kan bl.a. nævnes advokatfirmaerne Plesner, Kromann Reumert, Bech Bruun samt Pfa Pension, AP Pension, ALM Brand, Bank Invest og FIH.

Herudover er en lang række store og mellemstore kreative virksomheder repræsenteret bl.a. indenfor områderne medie, reklame og udvikling. Området er præget af en international og maritim stemning, der fremhæves af de mange små kanaler og havnepromenader.

Hovedsagligt større kontor lokaler fra 500 – 5.000 kvm.
Priser for leje af kontor: 1.400-1.700 kr. pr. kvm.

Kontor leje på Ydre Østerbro

Ydre Østerbro dækker området på begge sider af Lyngbyvejen. Området, der grænser op til Nørrebro, har traditionelt været industriområde, og er i dag kendetegnet ved mange mindre kontorlokaler og erhvervslejemål til virksomheder, der er beskæftiget indenfor håndværk og produktion.

I området på den anden side af Lyngbyvejen og ud mod Østerbrogade findes mange boligejendomme og traditionelle kontorlejemål med kontor leje i alle størrelser. Af store virksomheder kan bl.a. nævnes Magistrenes Pensionskasse og Danmarks Statistik.

I området ud mod Emdrup ligger et stort erhvervsområde med små, mellemstore og store virksomheder. På selve Lyngbyvej ligger et kontorhotel, der lejer kontorer ud med en lang række services.

Lejepriser for kontor: 800-900 kr. pr. kvm. 

Kontorer i København Ø:

      

Nyligt udlejede kontorer i København Ø:

      

Investering i Ejendomme i København Ø og på Østerbro

Investeringsejendomme kan let findes på Lokalebasen.dk, via vores brede udvalg og gode partnere letter vi din søgning efter investeringsejendomme i København Ø. I dette område tilbyder vi nemlig gode muligheder for salg og køb af ejendomme.

Har du derfor tænkt på at finde investering i fast ejendom i København Ø, har du fundet din rette partner. Grundet vores store erfaring indenfor investeringsejendomme og erhvervsbranchen generelt, hjælper vi dig til hurtigt og let at finde den rette ejendom til dit køb. Du finder ikke andre portaler med lige så gode muligheder for investering på Østerbro som her.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg, både indenfor kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål du finder interessante og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find erhvervslejemål

Er du udlejer?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! 

Læs mere om ivsstiftelse.dk

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald, uanset du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

Find dine kontorartikler hos Lomax

Lomax er en af Danmarks førende leverandører af kontorartikler og lagerudstyr. Med over 50 års erfaring er du sikret god service.

Danielsens Spaceplanning

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler.