Kontorlokaler i København Ø

Kontor på Østerbro

Østerbro er bydel i København, der grænser op til Indre by, Nørrebro og Hellerup i nord. Østerbro er betragtet som et eksklusivt, familievenligt område med en fredelig atmosfære. Østerbro byder på brede boulevarder, grønne parker og klassiske husblokke, der gør Østerbro attraktivt, hvad angår leje af kontor og erhvervslokaler.   

 

 

Kontor på Østerbro     Kontor på Lautrupsgade     Kontor til leje på Østerbro

Er du på udkig efter et nyt kontor til leje på Østerbro? Så kan du med fordel læse videre og få information om områderne på Østerbro og mulighederne for leje af kontorlokaler.

Co-working og kontorfællesskaber på Østerbro

Kontorfællesskaber og Co-Working i København Ø

Kontorfællesskaber er den perfekte løsning for enhver virksomhed som ønsker at fokusere på deres kernekompetencer, og derved ønsker enten fuldt eller delvist servicerede kontorer med tilhørende mødelokaler uden at skulle stå for hele "kontordriften selv". 


Vi samarbejder med Lokalebasen.dk, som er en af landets førende portaler for udlejning af erhvervslejemål. Lokalebasen.dk giver dig et perfekt overblik over kontorfællesskaber til leje i København Ø. På hjemmesiden kan du bestille gratis kontaktinformation på kontorfællesskabet, og komme i kontakt med udlejer med det samme! 

 

Der ses samtidig store tendenser til Co-working på Østerbro og generelt i København, som tillader stor sparring mellem virksomheder, og er supervelegnet til nyere etablerede virksomheder / start-ups, hvorved mange virksomheder for udvidet sit netværk, sådan at virksomhederne får gode muligheder for at gro.

Co-working er et princip hvor flere virksomheder har kontor under samme tag i et åbent kontormiljø, hvilket tillader stor sparring, innovation og netværk. Co-working er dog mest egnet til nyere virksomheder eller mindre virksomheder som søger partnere. Du kan læse mere om Co-working på under kontortyper.

Kontor på Østerbro

Leje af kontor på Indre Østerbro

Indre Østerbro er et eksklusivt område, der rummer et levende forretningsliv samt et væld af butikker, caféer og specialbutikker. Markedet for kontor til leje er præget af ældre bygninger, der især er eftertragtet af konsulent- og rådgivningsvirksomheder. 

Østerbro findes nord og nordøst for Indre by i København, og huser mange indbyggere, virksomheder, bureauer og kontorer. Generelt har Østerbro været kendt for at huse IT-virksomheder og programmører, samt større konsulenthuse. Dog er det begyndt at opstå flere kontorfællesskaber i området, som følge af større innovation inden for mange brancher, kombineret med mindre startups og tanket omkring deleøkonomi og Co-working.

Er du på udkig efter et kontor til leje på Indre Østerbro, vil du primært kunne finde mindre kontorlokaler til leje i størrelsen 100 – 140 kvadratmeter i prislejet 800 til 1.200 kr. pr. kvadratmeter. Mangler du kontorplads til din virksomhed? Så byder Indre Østerbro desuden på et kontorfællesskab, hvor du har mulighed for at leje et kontor.

Mange flotte kontorer på Østerbro

Kontor til leje i Havneområdet

Havneområdet strækker sig langs Øresund fra Langelinie i Syd over Amerika Kaj til Kalkbrænderihavnen. Området er præget af nybyggeri, små kanaler og havnepromenader og er især eftertragtet af kreative store eller mellemstore virksomheder, der befærder sin inden for medie- og reklamebranchen.

Kontorer omkring havnen tæt ved Østerbro, kaldet Nordhavnen, er generelt dyrere end i mange andre områder af København. Herfor tiltrækkes mange af de større konsulent huse, større internationale koncerner og advokatsselskaber. Eksempelvis ligger Cisco Systems, flere advokatselskaber, BlackRock og PFA her ud til vandet, mens eksempelvis MENY's hovedkontor er belliggende her også. Samtidig har flere større ekspeditørvirksomheder afdelinger eller filialer her.

Søger du et kontor til leje i Havneområdet, vil du primært kunne finde større kontorlokaler til leje i størrelsen 500 – 5000 kvadratmeter i prislejet 1.300 til 1.700 kr. pr. kvadratmeter.

Flotte kontorlejemål langs havnen

Kontorer på Ydre Østerbro

Ydre Østerbro er en bydel i København, der grænser op til Indre Østerbro, Ydre Nørrebro, Bispebjerg og Gentofte. Ydre Østerbro er rammen om beboelse, grønne områder samt industriområder. Mangler du kontorplads til din virksomhed? Så byder Ydre Østerbro på et væld af små kontorlokaler til leje-

Er du på udkig efter et nyt kontor, så byder Ydre Østerbro på kontorer til leje i alle størrelser i prislejet 700-800 kr. pr. kvadratmeter. Er du interesseret i et kontor i et kontorhotel, så ligger der et kontorhotel ved Lyngbyvejen, der lejer kontorer ud med en lang række services. 

Statistik for Østerbro

Området har siden 60'erne været meget populært, som følge af måden denne bydel binder indre by i København sammen med Hellerup og Nordsjælland, samt selvfølgelig forbindelsen til havneområderne i Nordhavn. Herfor er her et højt prisniveau, mens der stort set er det samme udbud af både erhvervslejemål og privateboliger, til trods for den høje efterspørgsel.

I perioden 2013 til 2015 er antallet af kontorer steget fra 1.169 til 1.448, altså en stigning på næsten 300 kontorer. Dette bevidner om at den høje efterspørgsel fra konsulentvirksomheder og IT-branchen har medført flere kontorlokaler.

Samtidig er antallet af husstande tæt på at være konstant. I perioden 2013-2015 er antallet af boliger på Østerbro steget ganske svagt. Den lille stigning fra 47.294 til 47.315 bevidner at flere bygge- og ejendomsselskaber ikke ønsker at opføre flere boliger i området til trods for den høje efterspørgsel, idet dette ville medføre et prisfald og derved lavere lejeindtægter.

Markedsrapport for Kontor til Leje i København

Ønsker du at blive klogere på markedet for kontor til leje i København Ø og omegn? Vi giver dig her adgang til Sadolin og Albæk's nyeste kvartalsrapport for 2015. Rapporten giver dig indsigt i det nuværende marked for kontor til leje og bidrager med en detaljeret gennemgang af kontormarkedet i Københavns forskellige distrikter. Er du selv usikker på hvilket område du ønsker at leje kontor, vil denne rapport hjælpe dig godt på vej i din søgning. Læs Kvartalsrapport for kontor til leje i København 2015 her.

Investering i ejendomme i København Ø og på Østerbro

Investeringsejendomme kan let findes på Lokalebasen.dk, via vores brede udvalg og gode partnere letter vi din søgning efter investeringsejendomme i København Ø. I dette område tilbyder vi nemlig gode muligheder for salg og køb af ejendomme.

Har du derfor tænkt på at finde investering i fast ejendom i København Ø, har du fundet din rette partner. Grundet vores store erfaring indenfor investeringsejendomme og erhvervsbranchen generelt, hjælper vi dig til hurtigt og let at finde den rette ejendom til dit køb. Du finder ikke andre portaler med lige så gode muligheder for investering på Østerbro som her.

Bliv klogere på Østerbro

Leder du efter kontor til leje i Østerbro, kan det være interessant at lære om byens historie. Nedenstående video giver et indblik i, hvordan livet på Østerbro var for over 50 år siden.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommunikations- og marketingrådgivning

Albæk Kommunikation er et kommunikations- og marketingbureau i København, som primært arbejder for ejendoms- og byggesektoren i relation til strategisk rådgivning samt eksekvering af konkrete opgaver til print-, digitale- og sociale medier. Ønsker du professionel rådgivning i kommunikation og marketing så kontakt Albæk Kommunikation i dag.

Rådgivning indenfor kommunikation og marketingsopgaver

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

EmediateAd