Kontor i København NV

København NV

København NV og kaldet Nørrebro er den mest befolkningstætte bydel i København. Nørrebro er multikulturelt præg og en betydelig del af indbyggerne er studerende, kunstenere eller med en anden etnisk baggrund end dansk. Nørrebro er et populært område med et rigt kulturmiljø og et utal af caféer, butikker og musiksteder. 

På Nørrebro vil du kunne finde et stort antal kontorlokaler til leje. Hvad angår kontor til leje kan man inddele bydelen i to kvarterer: Indre Nørrebro og Ydre Nørrebro og Nordvest

 

Nørrebros udvikling

I nedenstående video kan du lære om Assistens Kirkegård, og hvordan kirkegården på mange måder symboliserer Nørrebro og bydelens udvikling. Er der ligheder mellem Nørrebro og din virksomhed, så kan du med fordel lede videre efter kontor til leje.

Kontor på det indre Nørrebro

Indre Nørrebro er spækket op med butikker og tæt beboelse, og kontorlokaler. Er du på udkig efter et kontor til leje på Indre Nørrebro, vil du primært kunne finde kontorlokaler til leje centreret omkring Nørrebrogade. Her vil du ligeledes kunne finde et par kontorfællesskaber, hvor du har mulighed for at leje et kontor.    Er du på udkig efter et nyt kontor til leje på Indre Nørrebro, vil du primært kunne finde kontor til leje i størrelsen 100 500 kvadratmeter. Prisen på leje af et kontor vil hovedsageligt ligge mellem 700 og 900 kr. pr. kvadratmeter.

Flere kontorfællesskaber, co-working og kontorhoteller som Haraldshus er sprunget ud på Nørrebro, eller i den ydre del af Østerbro. Dette giver mulighed for at virksomheder kan sparre og udvide deres netværk, hvorved virksomheden kan bro og ikke mindst interagere med flere typer virksomheder.

 

Nørrebro – Kreativt iværksættermekka

Som et kreativt mekka udfolder brokvarteret Nørrebro sig mellem søerne og ud til Bispebjerg, hvor gaderne særligt befolkes af unge studerende og unge børnefamilier.  Gaderne er belagt med særlige specialforretninger og indenfor kunst og delikatesser, særligt kan Jægersborggade fremhæves som en udsøgt destination. Her finder man både hjemmelavede donuts og innovativ grød såvel som håndlavet porcelæn og kunstnerisk skabte lamper.

Der ses flere og flere coworking spaces på Nørrebro, både store og små. Eksempelvis opstår mange små coworking kontorer inden for IT og Internet of Things, hvorved man lyd på kontoret ikke bliver et problem. Eksempelvis ses dette lille sted.

Kontorer i ydre Nørrebro

På den anden side af Nørrebro Station ligger Ydre Nørrebro. Her vil du kunne finde enkelte kontorlokaler til leje. Der ligger desuden en række kontorfællesskaber i området, hvor du kan leje et kontor eller blot en arbejdsplads.  En kort afstand til centrum og rimelige priser på leje af kontor gør kontorlokalerne i området eftertragtet. Er du på udkig efter et kontor til leje på Ydre Nørrebro eller Nordvest, vil du primært kunne finde kontorlokaler til leje i størrelsen 200 1000 kvadratmeter. Prisen på leje af et kontor vil primært ligge mellem 700 og 1.000 kr. pr. kvadratmeter.

Foruden flere kontorer, kontorfællesskaber og co-working, er her også mindre og større produktionsvirksomheder og udviklingsselskaber. Eksempelvis ligger Novozymes, en af verdens førende Enzym virksomheder her, lige ud til S-toget.

 

Kontorlokaler for både store og små

Som en naturlig forlængelse af de kunstneriske tiltag er der desuden også særligt fokus på kreative kontorfællesskaber, hvor man både kan leje enkelte kontorlokaler såvel som større kontorer. Her kan blandt andet nævnes kontorfællesskabet i Esromgade, som udover at huse flere iværksættere også har mulighed for at lægge kontor til og udfylde de etablerede virksomheders behov.

Find dit næste kontorfællesskab på Nørrebro

Leder du efter en fleksibel løsning til din virksomheds kontorproblemer, eller mangel? På lokalebasen.dk finder du en oversigt over kontorfællesskaber som udlejes på Nørrebro.

Kontorfællesskaber er den komplette løsning, hvorved du undgår for meget administrativt besvær. På hjemmesiden kan du få gratis information på lejemål og udlejere, så klik ind på siden og find dit kontor. Vi anbefaler desuden at du tager et kig på kontorfællesskaber.dk

Statistik for København NV

Siden 2013 er antallet af kontorer og kontorlejemål steget en smule, fra 425 til 466. Dette sker som følge af flere kontorfællesskaber, som eksempelvis Haraldshus og lignende startup co-working områder. Dette medfører af flere virksomheder har mod på at starte op på egen hånd, og kunne virkelig gavne nærområdet, som generelt er besat af en høj ledighed.

Nyt medie på Nørrebro

Københavns områdets nyheder er præget af dårligt opsatte artikler og gratisavis med fangende overskrifter og dårlig journalistik. Dette har Byportalerne.dk forsøgt at gøre op med, og ønsker bringe lokalenyheder digitalt til borgerne i nærområderne. Du kan således læse mere om Nørrebro-miljøet for dit kontor og virksomhed på Dit-nørrebro.dk

Grønne åndehuller og shopping

Selvom Nørrebro er et brokvarter er der dog også mulighed for nyde lidt grønne pauser. Med kontor på Nørrebro har man derfor let tilgængelighed til byens små åndehuller i form af Assistens Kirkegården, som til trods for navnet mere udgør en park, såvel som man kan nyde en gåtur i Nørrebro Parken eller få lidt luft på Den Røde plads. 

De små butikker i gader og stræder har selvfølgelig også deres eksklusive tilbud til arbejdspauserne. Har man mere lyst til at nyde indkøbene indendørs kan Nørrebro Bycenter give læ og tilbyde hyggelige shopping faciliteter til både ham og hende.

Skulle man have interesse i at starte en større butik, et konsulenthus eller andet liberalt erhverv som kræver store og åbne lokaler, kan man med fordel kigge mod Nørrebro. Eksempelvis står dette store lejemål ledigt. Lejemålet egner sig både som butik, men sandelig også til andet liberalt erhverv.

 

Assistens Kirkegården

Et yderst ikonisk symbol på Nørrebro er Assistens Kirkegården, som strejker sig fra Nørrebros Rundel, og hele vejen ind til grænsen til indre by ved Kapelvej. Du kan her høre mere om denne kirkegård, som også bruges som park for mange borgere i området.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit