Kontorlokaler i Brønshøj og Vanløse

Brønshøj og Vanløse er forstæder til København, der primært består af beboelsesejendomme. Begge områder er eftertragtet, da områderne huser et utal af villaer og parcelkvarterer. Antallet af kontorlokaler til leje er begrænset i området. 

Naturkultur i byen

Med Utterslev Mose i nord og Damhussøen i syd udfolder Brønshøj og Vanløse sig som en del af Storkøbenhavns grønne og kreative områder. Således er særligt det kulturhistoriske islæt tilgået områderne idet flere af Bjarne Reuters romaner foregår i Brønshøj derblandt ’Busters Verden’, ’Når Snerlen Blomstre’ og ’Månen over Bella Bio’.

Derudover er Brønshøj og Vanløse tæt forbundet til både det indre København, som kan tilgås direkte med både, bus, tog og metro, ligesom Motorring 2 løber langs bydelene der dermed kobles direkte op på både Hillerød Motorvejen og Helsingør Motorvejen.

Kontor helt tæt på

Med kontor i Brønshøj eller Vanløse er der dermed  mulighed for en særlig unik beliggenhen, med en enkel logistik og naturskønne grønne områder. Således tilbydes der lige nu disse ny istandsatte kontorlokaler der med en central beliggenhed udbydes med lyse og præsentable lokaler udsmykket af kunstner Poul Gernes

Shoppingmekka åbner i Vanløse

Udover central placering for kontorpladser og kontorlokaler kan Vanløse nu også snart lægge konkurrence til de større indkøbscentre på Frederiksberg og i Rødovre. Til sommer 2017 forventes det nye shoppemekkka ’Kronen Vanløse’ at stå klar. Det nye center er opkald efter den gamle magarinefabrik Kronen på Jylingevej, og når centeret åbner dørene i sommervarmen byder de deres gæster velkommen med intet midnre end 59.000 kvadratmeter, som bliver en samling af 75 dagligvarer-, indretnings-, modebutikker og restauranter.

Såfremt du er interesseret i butikslokaler eller showrooms for din virksomhed, kan du med fordel tage et kig på butik-leje.dk, hvor her er beskrivelser og guides til at finde de rigtig butikslokaler og erhvervslokaler til showroom, sådan at du kan vise dine produkter frem.

Statistik for Brønshøj og Vanløse

Generelt set vinder området ikke ligefrem. I følge Danmarks statistik var antallet af registrerede kontorlejemål 768, hvilket er faldet med mere end 20 %, da man i 2015 blot ser 507 kontorlokaler. Dette kan skyldes omlægning af lokalplaner, samt renovering. 

Samtidig ses en mindre fraflytning fra området i samme periode, da der i 2013 var opgivet 45.209 husstande, mens der i 2013 blot er 37.329. Herved ses det området er udsat for fraflytning hvilket kan skade erhvervslivet, og særligt butikslivet.

Transport i Brønshøj

I følgende video kan man se Brønshøjs sidste sporvogn. I dag foregår transport til kontorkaler i Brønshøj med tog, bus eller bil.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit