Herunder kan du læse om vores forskellige samarbejdspartnere, som enten holder os up-to-date med nyheder fra deres virksomhed, laver markedsresearch eller som vi har benyttet os. Alle partnere kan hjælpe dig på hver deres måde, og I skal være velkommen til at kontakte dem.

Lokalebasen.dk

Denne partner står for at formidle kontakt mellem virksomheder der søger lejemål og virksomheder, ejendomsadministratorer eller ejendomsselskaber som har ledige erhvervslejemål. Lokalebasen.dk har således etableret en portal for erhvervsudlejning, som er gratis for søgende at benytte. De har ikke blot kontorlokaler, men portalen råder også over lager-, værksteds- og selvfølgelig kontorlokaler. Dertil har de udvidet med co-working og eventspace/mødelokaler.

Du kan læse mere om denne partner på deres hjemmeside.

Kontorfællesskaber.dk

Partneren kontorfællesskaber.dk formidler kontakt mellem kontorhoteller eller kontorfællesskaber og erhvervsdrivende der søger efter dette. På den måde gøres det nemt og gratis for erhvervsdrivende at finde en kontorplads eller et privat kontor i større ejendomme, let tilgængelig med offentlig transport eller egen kørsel.

Læs gerne mere om partneren på deres hjemmeside.

2Move

Partneren 2move.dk har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med finde de rigtige lokaler, det rigtige sted og til den rigtige pris ved brug af et stærkt professionelt netværk. De bistår samtidig i forhandlinger omkring kontrakter og lejeaftaler, mens de kan hjælpe med at finde de rigtige udbydere til hjælpe Jer med den rette strategi eller profilering af virksomhedens, dens evner og ansatte.

Kig nærmere på deres hjemmeside for mere information.

Albæk Kommunikation

Har du brug for hjælp til kommunikationsprojekter inden for ejendoms- eller byggebranchen, kan vores partner Albæk Kommunikation hjælpe. De arbejder både med online og offline kommunikation i forskellige sammenhænge og kan hjælpe både med rådgivning, planlægning og udførelse af kampagner.

Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Junk Busters

De fleste tager affalds afhentning forgivet, men det er lidt mere kompliceret end det. Hos vores partner Junk Busters kan du få en skræddersyet løsning vedrørende alle former for affald, både som lille eller stor virksomhed, samt som bygningskonstruktører og projekter.

Du kan læse mere om dem og deres services på deres hjemmeside.

Housing Denmark

Partneren Housing Denmark henvender sig til det private boligmarked, og hjælper både køber og sælger med at finde det der matcher deres behov. De fungerer som en mægler, men kan måske ikke betegnes som en ordinær gammeldags mægler, da de hele tiden er med på det seneste og nyeste og har et stort og stærkt netværk. 

Du kan læse mere om dem, og deres nye projekt "gratis boligvurdering" på deres hjemmeside.

Base1

Denne partner henvender sig til regulært salg af andelslejlighed og ejerlejligheder i København. De fungerer som mægler for private i jagten på tag over hovedet. De har netop lanceret projektet "Gratis salgsvurdering" som gavner både sælgende og købende.

Du kan læse mere om dem på dere hjemmeside.

IvsStiftelse.dk


Denne partner har specialiseret sig i at gøre iværksætter drømme mulige på under 2 døgn. Du kan herved oprettet IVS på mindre end 48 timer, uden brug af advokat eller revisor. Det er således billigt og nemt at oprette selskabet, alt imens du kan være sikker på at det hele lever op til reglerne og lovgivningen.

Du kan læse mere om Ivsstiftelse på deres hjemmeside.

Byportalerne.dk

For at holde os opdateret på erhvervslivet og det sociale liv i de forskellige nærområder i København har vi indgået et samarbejde med Byportalerne.dk, som skriver og bringer nyheder fra større byer direkte og digital til deres læsere. Vi er glade for samarbejdet, da det giver os en finger på pulsen.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit