Kontakt os

Denne portal er lavet i samarbejde med Lokalebasen.dk

Har du kommentarer eller forslag til ændringer til webstedet, så er du meget velkommen til at kontakte os ved brug af nedenstående formular.

Jakob - Brobyggeren mellem Kontor-kbh.dk og lokalebasen.dk.
+45 70 20 08 14
info@kontor-kbh.dk

Hvem er vi?

Vi er mange ting, alt afhængigt af hvad det drejer sig om. Men først og fremmest er vi behjælpelige.

Vi hjælper erhvervsdrivende, store som små med at finde erhvervslokaler; kontorer, lagre, værksteder, kontorhoteller og alle andre former for lokaler, alt afhængigt af behov. Så i den sammenhæng er vi samarbejdspartner, rådgiver og spejder for de store og små erhvervsdrivende i Danmark, som ønsker nye lokaler til deres virksomhed.

Dette kan gøres fordi vi samarbejder med de helt store ejendomsselskaber og erhvervsmægler i Danmark, og specielt i København, sådan at vi har adgang til at kunne hjælpe med at finde de helt rigtige lokaler. På den måde hjælper vi samtidig erhvervsmæglere og ejendomsselskaber med at finde lejere, hvorved vi hjælper fra begge sider af samme sag.

Vi hjælper med hvad vi kan hjælpe med - resten lader vi eksperter om. Vi har nemlig samtidig et stærkt netværk inden for erhvervslivet, sådan at vi kan hjælpe servicevirksomheder, IT virksomheder, advokater, revisorer, finansielle virksomheder osv., med at få fat i lige præcis de leverandører de har brug for.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit