World Trade Center nu for første gang i Danmark

15.09.2014 00:49

Danmark har fået det første World Trade Center. Det nye flerbruger-kontorhus og erhvervscenter er indrettet i Siemens´ tidligere domicil på Borupvang i Ballerup.


Bag WTC Ballerup står de kendte ejendomsudvik­lere, brødrene Ib Henrik og Torben Rønje, og deres selskab Kongeegen A/S. De to Rønje-brødre er bl.a. kendt som stiftere af Sjælsø Gruppen.

"Vores tanker og idé om et World Trade Center i Danmark er af ældre dato har været længe undervejs. Vi har arbejdet med en række forskellige mulige beliggenheder og set-ups.

Da vi i 2013 overtog Siemens forhenværende koncernhovedsæde i Ballerup, fik vi pludselig muligheden for her at skabe et modere kontorhus med de helt rette omgivelser og kvaliteter, " siger Ib Henrik Rønje, ejer af samt adm. direktør i Kongeegen A/S og bestyrelsesformand i nystiftede World Trade Center DK A/S.

WTC Ballerup fik i juli efter et helt års forarbejde udstedt officiel licens af organisationen bag det verdensomspændende brand WTCA - World Trade Center Association -og gør nu klar til at modtage sine første lejere i Business centrets omkring 16.000 ledige kvadratmeter.


Læs mere her om det nyåbnede World Trade Center Ballerup

Se her, hvis din virksomheder søger ledige kontorlokaler i Ballerup

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit