Virtual Reality indtager ejendomsbranchen

04.08.2016 08:38

Virtual Reality af lejemål

Teknologien Virtual Reality er for alvor ved at slå igennem, og nu benyttes den også i ejendomsbranchen, hvor Lokalebasen.dk’s virtuelle ture af lejemål nu vil kunne ses i VR. 

Virtual Reality har været på banen i mange år, men er nu ved at slå igennem på det brede marked. De fleste forbinder VR med computerspil, men der er rent faktisk et utal af muligheder, teknologien byder på.

Virtual Reality gør det muligt at teleportere sig til et andet sted, og giver en følelse af, at man rent faktisk kan befinde sig andre steder. Flere beskriver det som en interaktiv fantasiverden, hvor alt er muligt. Fx kan man prøve at udføre en hjerteoperation eller gå på opdagelse i spændende grotter og huler rundt omkring i verdenen. 

Fremtidens promovering 
Teknologiens banebrydende evne til at stimulere en digital virkelighedsnær oplevelse muliggør, at virksomheder i fremtiden kan markedsføre sig selv på en ny og innovativ facon. 

Nu har teknologien også sat sit aftryk på ejendomsbranchen, da udlejningsportalen Lokalebasen.dks virtuelle ture af ledige lejemål, nu også kan ses i Virtual Reality, når man påfører sig et par VR-briller. 

Man kan altså på den måde gå på opdagelse i ledige kontorlokaler til lejer, og få en følelse af, at man rent fysisk bevæger sig rundt i kontoret. 

”Det vil betyde, at de via deres smartphone vil få en følelse af, at de fysisk træder ind i lejemålene, hvorfor de vil kunne gå på opdagelse. Det er en helt ny måde at se lejemål på online, og det vil skabe værdi hele vejen rundt,”siger Matt Marsh, der er fotograf hos Lokalebasen.dk.  

Effektiviseret udlejningsproces
Når man har et kontorlokale til leje eller et anden form for erhvervslokale til leje, så kan det være en tidskrævende proces at finde lejere til at udfylde sine ledige erhvervskvadratmeter. 

En virtual tur, der nu kan vises i Virtual Reality, vil ifølge Matt Marsh være med til at fremskynde og effektivisere den proces betydeligt – det bliver nemlig nemmere for både udlejer og lejer.  

De potentielle lejere af et lejemål får nemlig mulighed for at gå på opdagelse i lejemålet og på den måde få dannet sig et realistisk indtryk af lejemålet via sin smartphone eller computer. De får altså en bedre idé om fx, hvilke kontorlokaler til leje der er mest relevante. Og dermed kan de nøjes med kun at få fremvisninger på disse, hvilket vil i sidste ende også vil spare tid for udlejer, der i nogle tilfælde bruger meget tid på at fremvise lokaler.  

Læs mere: Fremvis dine lejemål med Virtual Reality
Google Streetview – Lad online brugere komme 'indenfor'
Hvad er Virtual Reality?

Fik du læst? 
Få kontor i Kødbyens kreative kontorhotel

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit