Virksomhedens kultur former din kontorindretning

01.06.2014 00:03


Tidligere var kontoret primært et vedhæng til produktionsområdet. På kontoret stod man for regnskaber og ordrer, mens den egentlige produktion foregik ude i fabrikshallen. I dag har verden unægtelig ændret sig.I temanummeret af Colliers MarkedsNYT, som stiller skarpt på fremtidens kontorer, analyserer og beskriver erhvervspsykolog Mads Lindholm de vigtigste faktorer, der definere4r og bestemmer indretningen af dagens moderne kontorrum.   

"Ikke mindst som følge af den teknologiske udvikling foregår den egentlige produktion i mange virksomheder i dag på kontoret. For eksempel herpå er it-branchen, der også var en af de allerførste brancher, som begyndte at indrette sig kreativt med bordfodbold og så videre.

En af de store udfordringer er, at vi fortsat bruger ordet "kontor", der giver os et fasttømret billede af skriveborde, stole, regnemaskiner etc., til samtidig også at beskrive det arbejde, som foregår i f.eks. en it-virksomhed, hvor der som oftest kan arbejdes på adskillige nye måder, " siger Mads Lindholm.

For at indkredse, hvordan en konkret indretning passer til en aktuel virksomhed, foretrækker han at tage ophold i virksomheden for at få en forståelse af, hvor fleksibelt begrebet "arbejde" til daglig håndteres i og af virksomheden.


Læs hele artiklen i Colliers kontor-temanummer

Find moderne indrettede ledige kontorer i København City

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit