Teknologi skal afskaffe slidskader på kontorjobbet

15.11.2014 00:31


Om få år er det muligvis helt slut med kontorarbejde med museskader og stillesiddende arbejde. Ny forskning og teknologi skal skabe variation i vores bevægelsesmønstre foran skærmene.


En let bevægelse eller et vink med hånden vil kunne komme til at erstatte dine titusindvis af daglige klik med musen og dermed kunne forebygge de mange computersmerter, der let opstår efter de mange gentagne og stereotype bevægelser.

Det forudser Farid Abedan Kondori, der på det svenske Umeå Universitet netop har afsluttet sin afhandling i de næste generationers brug af computere.

I sin forskning har han bl.a. fokuseret på metoder til at analysere bevægelser i arbejdet ved pc´en, hvor bestemte bevægelser fremtidigt vil kunne erstatte tryk på tastatur og enerverende museklik.

"Jeg vil gerne bidrage til at fremme vores trivsel på arbejdspladsen. Det er vigtigt at få integreret bevægelse i det daglige kontor- og pc-arbejde, og jeg har været med til at udvikle et bud på, hvordan det rent teknisk kan håndteres."

 

Din Hvis dit firma er på udkig efter ledige kontorlokaler i Herlev

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit