Øget sikkerhed for kontor til leje i København

18.03.2015 14:00

Lokalebasen.dk A/S har foretaget en ny undersøgelse af udbudspriser for udlejede kontor-, lager-, produktions- og butikslokaler. Undersøgelsen viser at erhvervslokaler til leje har haft overraskende stabile udbudspriser gennem de seneste tre år.

Lokalebasen.dk’s PhD-studerende statistiker Arthur Katossky er frontløber for denne større statistiske undersøgelse. Imens det tidligere har været fælles antaget i udlejningsmarkedet, at udbudsprisen som følge af finanskrisen har ligget under de realiserede lejepriser, forklarer Arthur Katossky at denne antagelse er stærkt overdrevet. 30% af de undersøgte lejemål har formået at bibeholde deres først anslåede priser, imens andre 30% har oplevet mindre afvigelser i lejepriser som følge af større forandringer i de udlejede lokaler. Kun 20% af erhvervslokalerne har opnået slutpriser med mindre afvigelser fra de oprindeligt annoncerede priser, og de sidste 10% af erhvervslokalerne har endda oplevet et større prisnedslag.

Lokalebasens undersøgelse er yderst positiv for markedet for kontor til leje i København. Erhvervslejere har som følge af undersøgelsen et øget incitament til at forholde sig tillidsfulde over for udlejernes annoncerede priser, imens udlejere kan opnå et frisk pust af tillid. Denne overraskende konklusion vil ikke kun skabe sikkerhed for erhvervslejere, men være med til at skabe et sundere og stærkere marked for kontorlokaler til leje i København.

Find kontor til leje i København

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit