Nyt kontorhus i Københavns i City-hjerte

16.05.2014 00:04


En underskrevet byggetilladelse er startskuddet til opførelsen af en ny stor kontorejendom Turbinehuset i Adelgade i City-hjertet af København, der vil få et samlet kontorareal på godt 7.000 m².


Turbinehuset, som er tegnet af Danielsen Architecture, får Einar Kornerup A/S som totalentreprenør.

Det ny City-kontorhus opføres på grunden, hvor tidligere et af Københavns største elværker havde til huse, og vil få på seks etager.

"Vores kommende kontorbyggeri vil afgjort komme til at løfte dette gamle historiske kvarter arkitektonisk og samtidig invitere de gående ind i et nyt byrum ad nye stræder, der skal lede gennem bygningen mellem Adelgade og Borgergade.

Det har været vores fælles ambition at skabe en topmoderne innovativ kontorejendom i hjertet af København, hvor Turbinehuset vil danne ramme om en række af fremtidens spændende arbejdspladser," pointerer Danielsen Architecture.

Byggeriet sættes i gang i juni 2014 og forventes afsluttet mod slutningen af 2015. Det ny fremtrædende City-kontorhus estimeres at koste et sted mellem 100 og 150 mio. kroner.


Læs mere om Københavns ny kontorhus i Adelgade

Søg efter andre ledige kontorlokaler nær Adelgade og Borgergade

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit