Nye gadgets der kan gøre din kontordag nemmere

02.03.2014 00:00

Tjek disse nye kontor-gadgets, der kan gøre din arbejdsdag meget nemmere, sjovere og mere effektiv - med nye skærme skræddersyet til arkitekter og ingeniører, lækre trykfølsomme skærme, bærbare hybrider eller smarte headsets.


Kig for eksempel nærmere på denne ny Acer X313, der præsenterer sig som din nye rejsemakker.

X313 er således Acers splinternyeste ´alt i en-løsning´ designet med tanke på virksomhedernes topledelse, der qua sin 11.6” store konvertible skærm lader sin bruger skifte mellem kontorbrug og pendling, touch og skrivning.

X313 kan præstere op til otte timers batterilevetid, har indbygget tredje generation af den energibesparende IC i5 ULV-processor, Windows 8 Pro og Acer Instant On samt Instant Connected-funktion, der tilsammen tilbyder brugeren seneste teknologier til at løse selv særdeles komplekse opgaver.

Acers touch tools giver brugeren frihed til at bruge MemoryBinder til at tegne oven på billeder, ScreenGrasp til at tage fotos med Acer-pen, Scrapboard til at lagre fotos og ideer samt AccuFinger, der assisterer med at udpege små emner på skærmen, hvis man bruger fingrene i stedet for pennen.


Se flere ef døgnets nyeste kontorgadgets her

Hvis din virksomhed søger efter ledige kontorlokaler i f.eks. Hellerup

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit