Ny kommuneplan kan omdanne kontorer til boliger

01.11.2014 00:12


En ny fremtidig kommuneplan i Købehavn vil blive i stand til at ændre vilkårene for dele af den til stadighed voksende og mere omfattende ombygning af tomme københavnske kontorer til nye City-boliger.


Den uhørt lave rente, den alarmerende høje kontortomgang samt de markant stigende priser på ejerlejligheder sætter kun endnu mere skub i ombygningerne af tomme ledige City-kontorlokaler til nye uhyre attraktive boliger.

Det begynder givetvis at ligne noget af et klondyke for Købehavns Kommune, som ellers hidtil har forekommet at tie og samtykke - i alt fald er kommunen nu begyndt at overveje at justere sine rammer for nogle af de kontorejendomme, som er i spil.

Ifølge Berlingske Business lægges der op til, at disse fremtidige rammer kan blive skrevet ind i næste års nye reviderede kommuneplan, hvad tomme kontorejendomme i de forskellige kvarterer kan anvendes til.

Således anser Mikkel Westfall, som er partner i Årstiderne Arkitekter, det som ganske sandsynligt, at det fremover vil blive muligt at bygge mindre lejligheder end det, som man i dag kan opnå få tilladelse til.

I dag er nemlig grundreglen, at boliger i City-området i gennemsnit skal være på minimum 95 kvadratmeter.


Læs mere her om den evt. fremtidige kontoromdannelse i København

Aktuel guide og genvej til tomme kontorlokaler i Kbh. City netop nu

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit