New Yorker kontorfællesskab på Frederiksberg

28.08.2016 11:21

Kontorlejemål i København

I det attraktive område Frederiksberg i København kan du finde en arbejdsplads til leje i et åbent kontorfællesskab. 

Er du selvstændig, og er du træt af at arbejde hjemmefra? Eller ønsker du at blive en del af et faglig og socialt netværk? Eller er I en mindre nyopstartet virksomhed? Så kan du eller I fordelagtigt vælge at arbejde i et kontorfællesskab og blive et del af et stærkt værdifuldt netværk. 

I et åbent kontorfællesskab på Frederiksberg på Finsensvej 78 kan du leje et kontorområde på i alt 178 kvadratmeter. En typisk arbejdsplads regnes til 22,2 kvadratmeter, og der er på nuværende tidspunkt plads til cirka 25-30 arbejdspladser i kontorfællesskabet.

Ejendommen er beliggende tæt på det attraktive boligområde beliggende på Dirch Passers Alle, og den er ligeledes beliggende tæt på Flintholm Station, hvor der både er mulighed for at tage S-tog og Metro.

Kontorlejemålet er indrettet som et åbent kontorfællesskab, hvor virksomhedernes områder er markeret med reolsystemer. Der er derudover fælles mødelokaler, kantine, loungeområder, toiletter, køkken, gaderobe samt et kopirum. Ønsker du at trække lidt frisk luft, så er der også rig mulighed for det. Der er nemlig direkte udgang til en stor taghave, der er indrettet med terrasser og spisepladser, og som blandt andet anvendes til alternative møderum. 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk 

Fik du læst?: Få kontor i Kødbyens kreative kontorhotel

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit