NCC-kontorprojekt i Vallensbæk solgt for 162 mio.

01.08.2014 00:15


NCC Property Development har for en pris af 162 mio. kr. solgt Vallensbæk Company House III til PKA Pension. Det miljøcertificerede kontorhus omfatter 8.800
m² med en lang række fælles faciliteter for flere lejere.


Opførelsen af Vallensbæk Company House III startede i april 2014 og er planlagt parat til indflytning i maj næste år, således at PKA vil overtage projektet i andet kvartal 2015.

"Vallensbæk Company House III byges som en miljøvenlig og fleksibel ejendom, der korresponderer med de kriterier, som vi i PFA Pension prioriterer for investering i fast ejendom.

NCCs kontorhus kommer til at bidrage til et fint og stabilt afkast til vores medlemmer. Tidligere har vi jo investeret i Flintholm Company House, og dette kontorkoncept fungerer perfekt til sine lejeres store tilfredshed," siger PKA-ejendomschef Nikolaj Stampe.

Company House III i Vallensbæk på den københavnske vestegn er p.t. udlejet 50 procent til Estee Lauder Cosmetics og Ricoh Danmark. NCC Property Development er ansvarlig for udlejningen af de sidste 50 procent.


Læs mere om PKA Pensions køb af Vallensbæk Company House III

Hvis din virksomhed søger efter andre ledige kontorlokaler i Vallensbæk

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit