Kontormagasinet NINEtoFIVE i ny online-udgave

28.04.2015 13:47


Lokalebasen.dk har netop relanceret en digital version af sit populære og gratis kontormagasin NINEtoFIVE, der således afløser nyhedsmagasinets tidligere printudgave. Læs premiere-nummeret her!Kontormagasinet NINEtoFIVE, som udlejningsportalen Lokalebasen.dk tidligere havde stor succes med at publicere som trykt udgivelse, er tilbage i et nyt, moderne digitalt format. Den månedlige online-udgave sendes ud til over 50.000 læsere.

Som tidligere vil Lokalebasens image- og nyhedsmagasin - fremover i sit ny digitale format - præsentere et varieret underholdende og informativt indhold målrettet det danske erhvervsudlejningsmarkeds mange daglige aktører.

"På Lokalebasen.dk har vi haft meget stor fornøjelse med at udvikle Magasinet NINEtoFIVE som professionelt content marketing profileringsmedie.

Nu har vi valgt at følge tidens tand, mediemarkedets udvikling og præsentere vores imagemagasin i et nyt online-baseret format, som fantastisk let, lynhurtigt og fleksibelt kan nå ud til Lokalebasen.dks mange tusinde kunder og brugere over hele Danmark," siger udlejningsportalens direktør Jakob Dalhoff.


Læs første nummer af NINEtoFIVE´s ny digitale kontormagasin 

Kig her hvis du søger ledige kontorlokaler på Østerbro

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit