Kontor i København med fællesskab i fokus

06.07.2015 11:38

Kontor med fællesskab

Søger du kontor til leje i København K, burde du overveje ledige kontorfællesskaber. Republikken er beliggende på Vesterbrogade i København K, og er et kontor med fokus på mennesket og produktet frem for designmøbler.

Kernen er samarbejde

I et kontorfællesskab som Republikken er samarbejde omdrejningspunktet. Som selvstændig får man mulighed for at interagere med andre ligesindede og herigennem danne nye idéer og koncepter til at udvikle forretningen. Den gamle iværksætter der sidder alene i kælderen, er ved at dø ud til fordel for en ny iværksætterkultur hvor samarbejde, tillid og fællesskab er i fokus.

Et anderledes form for kontor

Republikkens kontorlokaler i København K huser både de nye iværksættere såvel som de mere etablerede virksomheder. Denne unikke sammensætning gør det muligt for kontorets lejere at få inspiration og viden fra en bred mængde af dygtige iværksættere. I kontrast til andre kontorfællesskaber i København som ofte har forretningen i fokus, så er fokus hos Republikken rettet mod personen. Ønsker du derfor at leje et kontorfællesskab, så er det vigtigt at forstå hvilket fokus det enkelte kontorlejemål har.

Udover dagligdagens videndeling og en arbejdsplads mellem ligesindede, så udlover kontorfællesskaberne hos Republikken kurser til at videreudvikle lokalernes lejere. Her vil emner som crowdfunding, smartphone-apps og 3D-print blive bragt på banen. Kurser og pleje er noget, du vil kunne forvente, hvis du lejer et kontorfællesskab i København K.

Se kontor til leje i København K

Læs mere om Republikkens kontorfællesskaber

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit