Københavnske kontorejendomme styrer mod boble

01.05.2014 00:42


På blot seks år er der opstået tre gange så mange tomme kontor-kvadratmeter i København og hovedstadsområdet, men ikke desto mindre bygger man alligevel fortsat nye kontorbygninger på livet løs.Ifølge Jyllands-Posten er markedet for kontorejendomme i København og hovedstadsområdet ikke bare overmættet.

Fordi de fortsætter med at opføre nye kontorbygninger og øge antallet af kontorlokaler, gambler investorerne så at sige med hovedet under armen.

Det pointerer adskillige bekymrede spillere, mens flere af investorerne bag de mange nybygninger mener, at det tværtimod er ejere af gamle, udtjente og utidssvarende kontorejendomme, der vil komme til at betale prisen.

"Det er for mig komplet uforståeligt, at nogen i denne aktuelle situation virkelig føler interesse for at smide milliarder i at bygge endnu flere kontorkvadratmeter," siger Per Hallgren til Jyllands-Posten.

Som direktør for landets største børsnoterede ejendomskoncern Jeudan er han bange for, at ejerne af kun delvis udlejede kontorejendomme kommer til at løbe ind i alvorlige øretæver og sammenligner situationen med dén fra 1980´erne.

Søger du ledige kontorlokaler i Hellerup, Gentofte og Kgs. Lyngby ...?

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit