København K’s fineste kontor ved Christiansborg

31.08.2015 21:41

Et af Københavns fineste kontorer er beliggende I Proviantgården ved Christiansborg. Kontorets udlejer er ingen andre end Pia Kjærsgaard som siden 1995 har beboet dette yderst velbeliggende sæt kontorlokaler. 

Et hyggeligt kontor er et godt kontor

I et interview foretaget af Steen Uno fra Lokalebasen.dk fastslår Pia Kjærsgaard at hun foretrækker at se sit kontor som sin dagligstue. Et pletløst designerkontor falder ikke I hendes smag, som derimod bør bestå af mere personlige møbler og inventarer. Det personlige ”touch” og den hjemlige hygge er absolut essentielt for Pia Kjærsgaards daglige arbejdsrum.

Er dit kontor personligt indrettet?

Selvom det ikke er alle kontorlokaler til leje i København K, som er beliggende ved Christiansborg  på Slotsholmen, er der stadig et hav af muligheder for at ”spice” dit Københavnske kontor. Pia Kjærsgaard har over tid samlet personlige, kulturelle og arbejdsrelaterede genstande, og føler du at dit kontor fremstår upersonligt, så kan du ændre dette ved at samle dine egne personlige genstande. 

Læs mere om Pia Kjærsgaards kontor på NinetoFive magasinet

Find kontor til leje i København K

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit