Hold Kontorlokalet Rent og Spar Penge

11.05.2015 14:19

Rengøring af kontorlokaler kan i mange tilfælde gøre en stor forskel for at udstråle professionalisme og samtidig være med til at lukke en vigtig aftale. Her får du 5 gode råd til hvordan dit kontorlokale i København kan holdes rent og professionelt

Arkiver dine dokumenter

Det er utrolig vigtigt at holde rodet til et absolut minimum. Gem dokumenter på din computer, eller sørg for at dokumenterne får en specifik plads på skrivebordet eller i mapper. Du kan evt. benytte dig af tjenester som Dropbox eller Microsoft Onedrive, til at arkivere dine dokumenter digitalt.

Spis ikke mad ved skrivebordet

Har du et kontorlokale til leje i København, vil det være normalt at tage mad med til kontoret og spise ved skrivebordet. Dette kan dog virke uprofessionelt og rodet. En god idé er derfor at udforske andre områder end skrivebordet, når du spiser.

Rengør skrivebordet jævnligt

Sørg for at du altid kan tørre pletter og andre beskidte mærker væk fra skrivebordet. Ved at opbevare en vinduesspray ved skrivebordet, kan du formå at holde hele kontoret rent uden problemer.

Skraldespande ved alle skriveborde

Ethvert skrivebord skal kunne have nem tilgang til en skraldespand. Undgå ukontrolleret affald på kontorlokalerne samt store bunker af papir på skrivebordet ved altid at have en skraldespand tæt på en arbejdsstation.

Rengør alle fællesområder

Det er ikke alle virksomheder med ønske om kontorlokaler til leje i København, som også får rengøringspersonale på besøg dagligt. Lav derfor en arbejdsplan for rengøring af fællesområderne på kontoret, så kontoret ser skindende rent ud, når kunder kommer på besøg.

Find kontorlokaler til leje i København

Få flere tips til det rene kontor

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit