Fra tomme kontorer til lækre luksusboliger

01.07.2014 00:30


Hundredvis af ledige erhvervslokaler omdannes i disse år til luksusboliger og ungdomsboliger, og udviklingen kan yderligere accelerere i takt med, at staten flytter ud af City.AP Pension gør klar til at starte håndværkere op med at omdanne den 10.000 m² store kontorejendom på Otto Mønsteds Plads 11 til omkring 70 eftertragtede lejligheder med topbeliggenhed.

Det er endnu et aktuelt eksempel på, at erhvervslokaler ikke mindst i Københavns centrale kvarterer forvandles til spændende lækre lejligheder.

Transformationen følger i kølvandets på den tiltagende tilflytning til hovedstaden samt disse års ganske høje kontortomgang.

"Der er tale om en utrolig charmerende bygning, der står for at blive ombygget til flotte velbeliggende palælejligheder," siger AP Pensions ejendomsinvesteringschef Peter Olsson til Berlingske Business Ejendomme.

"Vi kalkulerer med at bruge 250 mio. kr. på den forestående renovering, og lejlighederne forventes klar til indflytning midt i 2015. Vi bygger kontorejendommen om med hensigten at sælge lejlighederne, men vi er da også parat til at udleje dem."


Læs hele artiklen i Berlingske Business Ejendomme her
Søger du aktuelt ledige kontorlokaler i Kbh. K - så kig her ...!

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit