Flere Kontorlokaler til Indre By

23.12.2014 15:31

Ny erhvervsrapport giver klare anbefalinger til Københavns erhvervsmæssige fremtid.

Rapporten skønner, at København i 2020 vil have 20.000 nye arbejdspladser, som skal fordeles på de 2.8 millioner kvadratmeter, der er udlagt til erhverv i København. Det anbefales, at der sættes et større fokus på at forøge erhvervsarealerne i tre områder.

 

  • Omkring Rigshospitalet og Københavns Universitet skal der skrues op for erhvervsarealer. Med nyt metrobyggeri i området og et nærliggende universitet er der gode transportmuligheder og et spændende forskningsmiljø, som bør drages nytte af.
  • I området mellem Dybbølsbro Station og Københavns Hovedbanegård er der store muligheder for at udvide området med kontorlokaler og hoteller. Områdets naboer huser allerede kendte virksomheder som Marriott Hotel og Nykredit, og et udvidet erhvervsmiljø ses derfor som en god mulighed.
  • Det foreslås, at Indre By skal bibeholdes som et populært erhvervsområde med mange kontorlokaler, arbejdspladser og et generelt positivt arbejdsmiljø. Rapporten anbefaler derfor at åbne op for mere byggeri ved Kalvebod Brygge og Scala-grunden.

Find kontor til leje i København, og bliv en del af Københavns spændende erhvervsmiljø. Læs mere om erhvervsrapporten på business.dk:

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit