Det grønne kontor øger energien ved skrivebordet

15.10.2014 10:15

Kontorer med grønne planter gør ansatte gladere og øger produktivitet med op til 15 procent, viser ny undersøgelse, som er den første af sin art, der analyserer de langsigtede virkninger af grønne planters indflydelse på kontormiljøet.

 

Det gavner helt klart kontorarbejdspladsen, at man henter naturen helt ind i kontorlokalerne: Klimaet og atmosfæren i kontorlokalet bliver behageligere, mere komfortabel - og mere  profitabel.

Blandt flere forklaringer er det en kendsgerning, at det "grønne kontor" kommunikerer til den ansatte, at hendes arbejdsgiver virkelig tænker på hendes trivsel og velfærd og agerer aktivt for den," siger Alex Haslam, professor ved Queensland University´s Institut for Psykologi.

Den australske forsker pointerer, at grønne kontorer bidrager til at opmuntre medarbejderne i dem til at føle sig mere fysisk, mentalt og følelsesmæssigt involveret i deres arbejde.

“Medarbejdere i LEAN-optimerede kontormiljøer oplevede et mærkbart øget niveau af trivsel og lykke, når de rykkede ind i grønne kontoromgivelser, og det kunne igen aflæses i mere effektive arbejdsindsatser.”

Læs mere om den australske undersøgelse af grønne kontorer

Den nemme genvej til ledige kontorlokaler i København netop nu

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit