De Intelligente Kontorlokaler – Tingenes Internet

26.06.2015 13:26

Tingenes Internet på Kontoret

Tingenes Internet ligger for døren, og med dette nye fænomen, kan du forbinde arbejdsdagens normale objekter til internettet og gøre dine kontorlokaler intelligente. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan forbinde til internettet, og her giver vi dig 4 måder hvorpå du kan gøre dit kontor unikt.

Sikkerhedskamera

Med de nye ”smarte” kameraer kan du streame dine overvågningsvideoer direkte på mobilen. Har du uundværlige genstande på dit travle kontor i København, så kan du med et tilsluttet sikkerhedskamera altid se hvem der kommer ind og ud af dit kontor direkte på mobilen. Virksomheden Dropcam har imødeset denne nye teknologi, og for lidt over 1000 kr. kan du få et internet-forbundet kamera.

Den Smarte Lås

Du har nu muligheden for komplet at droppe nøglerne når du skal ind på kontorlokalet i København. Med tingenes internet kan du gøre din mobil til en nøgleløs døråbner. Brug din smartphone til at tjekke om døren er låst eller åben, generer en ny kode til din dør eller brug mobilen til at låse og åbne døren via låsens smarte censorer.  Den smart lås vil blive en uundværlig del af fremtidens kontorlokaler.

Klimakontrol

Med ny klimakontrol teknologi fra virksomheden ”Honeywell Z-Wave” kan du programmere din termostat til nattetimerne og spare på økonomien. Er du vandt til at glemme at ændre på termostaten, så er der mange penge at spare med dette fantastiske produkt.

Læs mere om kontorlokaler til leje i København 

Læs mere om mulighederne med Tingenes Internet på dine kontorlokaler

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit