CPH Highline – New Yorker Kontor til Leje i København

07.05.2015 09:22

Med inspiration fra New Yorks utrolig populære og hippe ”The High Line”, omdanner Skanska nu 26.000 m² byggegrund på Havneholmen til et nyt topmoderne kontor.

Hele tagfladen på det nye kontor til leje i København vil blive udnyttet i dette nyt kontorprojekt. Der vil skabes en lang grøn sti til at sammenflette de forskellige terrasser, og dermed får bygningen sin egen lille park, som kan nydes af brugerne af ejendommen.

Med kontor i CPH Highline kan man forvente et optimalt indeklima. Ydermere fremstår bygningens kontorer effektive og fleksible, og lejer vil selv kunne indrette de nye kontorer efter eget ønske. 

CPH Highline er det perfekte kontor for den moderne virksomhed, som ønsker optimale forhold for deres medarbejdere. Ejendommen udgør den sidste ledige grund på Havneholmen, og vil få naboer som Pandora og Fisketorvet. Der forventes at være plads til 1500-2000 arbejdspladser. 

Leder du derfor efter et specielt kontor til leje i København, så er CPH Highline i den grad et besøg værd.

Læs mere om CPH Highline på Berlingske Business

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit