By & Havn inviterer til åbningsfest i Nordhavn

15.08.2014 00:46


Byudviklingen af Århusgade-kvarteret brager løs - søndag 31. august inviterer By & Havn derfor hele København til en sjov og spændende dag fuld af aktiviteter i Københavns ny havnekvarter 2150 Nordhavn.Søndag 31. august fra kl. 11 til 18 sættes alle entréprenørmaskiner imidlertid på stand-by, når By & Havn inviterer alle med interesse for byudvikling til åbningsfest for Københavns ny bydel med vand på tre sider.

Her kan man bl.a. for første gang besøge By & Havns udstilling "Himmel og hav!" i stueetagen af den gamle DLG silo kendt for graffitien "Hvad drikker Møllr". Her bydes på kaffe, croissanter og musik om formiddagen. 

Udstillingen fokuserer på byudviklingen i Nordhavn, og udstillingsstedet skal fungere de kommende fem år og være naturligt mødested i kvarteret.

Desuden vil udstillingen blive udgangspunkt for forskellige guidede ture og aktiviteter, og det vil være muligt at købe en kop kaffe i åbningstiden planlagt til torsdag-søndag.

"Indtil for ganske få år siden var Nordhavn jo en lukket del af Københavns Frihavn spærret inde bag høje hegn.

Nu skifter bydelen karakter. København fået et splinternyt kvarter med en fantastisk beliggenhed, og vi glæder os kolossalt meget til at invitere alle københavnere herud og dele visionerne for kvarteret med dem," siger Jens Kramer Mikkelsen, By & Havns direktør.


Læs mere om åbningen af det ny Nordhavn søndag 31. august 2014
Søg her, hvis du er på udkig efter ledige kontorlokaler i 2150 Nordhavn

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit