Åbne kontorlandskaber svækker din koncentration

01.04.2014 00:25

Ny undersøgelse foretaget af Analyse Danmark for Ugebrevet A4 viser, at 60 procent af medarbejdere i åbne kontor-landskaber oplever svækket koncentration. 25 procent føler støjen så generende, at de have overarbejde for at få ro til at løse opgaverne.


Alligevel er løsningen ikke nødvendigvis at springe tilbage til den gamle grøft og reetablere tidligere tiders enkelsmandskontorer.

Det er nemlig ikke kun økonomiske årsager - at finde plads til flere medarbejdere på færre kvadratmeter - som op igennem 00’erne har fået sp mange virksomhedsledere til at indrette deres kontorarbejdspladser i store åbne kontormiljøer.

Vigtige relationer medarbejderne imellem samt mulighed for videndeling udnyttes nemlig meget bedre, hvis man sidder i større rum med lettere adgang til kollegaerne på tværs grupper og afdelinger.

Således mener 76 procent af respondenterne i A4-undersøgelsen, at de oftere føler sig inspireret til at udveksle faglig viden med deres kolleger, når de sidder i samme lokale. 57 procent vurderer tillige, at de faktisk samarbejder bedre, når de sidder i et storrumskontor.


Læs mere her om Ugebrevet A4s undersøgelse om åbne kontorer

Søger din virksomhed nyt lejemål i Kbh. K med storrumskontorer - så kig her!

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Kontor i Malmö?

Vil du gerne uden for København og arbejde? Så har Malmö også en lang række attraktive kontorer du kan leje dig ind i.

 

Find kontorer til leje i Malmö

Find Kontor i Malmö

Find kontor i Sverige

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Lav professionel erhvervslejekontrakt

Udform en professionel erhvervslejekontrakt til udlejning af dine erhvervslokaler.

Udform Erhvervslejekontrakt

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, billeder og meget mere.

Besøg GoEdit