10 gode tips til at finde det helt rigtige kontorlokale

01.01.2015 00:05

 

Finanskrisen udløste mange ledige kvadratmeter erhvervslejemål. Lokalebasen.dk har her samlet 10 gode tips til, hvordan du kan udnytte den stadig høje tomgang til at finde dit nye og helt rigtige kontorlokale.


Den økonomiske nedgang betød tomgang også det danske marked for erhvervslejemål.

Og den betydelige ledighed for erhvervslokaler betyder, at virksomheder, spirende iværksættere m.fl. kan drage fin fordel af de mange ledige kvadratmeter.

Det har i disse år kort fortalt aldrig været nemmere at finde endog rigtig fordelagtige lejemål til kolossalt attraktive priser.

Nye lejere har således alle tiders muligheder for at finde tomme erhvervs- og kontorlokaler i topprioriterede områder og omgivelser.


Tjek her Lokalebasen.dks 10 gode tips til at finde dit rigtige kontorlokale

Her finder du øjeblikkets ledige kontorer i København City

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Os - Kort fortalt

Leder du efter et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Her finder du hele udvalget af alle Danmarks kontorfællesskaber, samlet nemt og gratis ét sted!

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

EmediateAd