Kontor til Leje i København K

 

Kontorer i København K


København K er hovedstadens centrum og ligger inden for søerne. Indre by er præget byggelse og huser et utal af gamle smukke bygninger og butiks- og kontorlokaler. I indre by kan du finde både store og små kontorer til leje beliggende side om side med byens mange hyggelige stræder, butikker og torve.

Se ledige kontorlokaler til leje i København K

Kontor i København  Kontorlokaler i København K   Kontorlokaler København     


Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter nye kontorlokaler til leje i København K? Så kan du med fordel læse videre, og få information om områderne i København K samt mulighederne for leje af kontorlokaler. 

  • Middelalderbyen
  • Frederiksstaden
  • Christianstaden
  • Christianshavn


Kontorlokaler til leje i Middelalderbyen

Middelalderbyen dækker området fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Området er præget af tæt bebyggelse, gågader og gamle stræder spækket med butiks- og kontorlokaler. 

De kontorlokaler der udlejes i Middelalderbyen henvender sig primært til små eller mellemstore virksomheder, der beskæftiger sig inden for administration, konsulentmarkedet eller de kreative fag. I området findes desuden en lang række kontorfællesskaber og kontorhoteller, hvor man kan leje et kontor eller enkelte arbejdspladser. 

Søger du efter et kontor til leje i Middelalderbyen, vil du primært kunne finde kontorer i størrelsen 200 – 1.500 kvadratmeter i prislejet 1.200 – 1.400 kr. pr. kvadratmeter. 


Eksklusive Kontorlokaler på Rådhuspladsen

Kontorlokaler på Rådhuspladsen


Hvis Middelalderbyen nu har fanget din interesse, kan du her se et af Københavns mest interessante kontorlokaler til leje. Søger du det absolut bedste for din virksomhed, ville det være en skam ikke at give dette kontorlokale et besøg.

Læs mere om kontorlokalerne i Middelalderbyen


Kontor til leje i Frederiksstaden

Området fra Kongens Nytorv og op langs Bredgade og St. Kongensgade kaldes Frederiksstaden. Frederiksstaden rummer mange kontorlokaler i flotte palæbygninger og istandsatte byhuse. Det er et eftertragtet område for mindre advokatfirmaer samt virksomheder, der beskæftiger sig inden for den finansielle sektor.

Det har traditionelt været et af de mest eksklusive områder for kontorlokaler i København med nogle af byen højeste priser for leje af kontor. De senere år har det dog oplevet en stigende konkurrence fra kontorejendommene på Østerbro, og priserne på leje af kontor er faldet.    

For enden af Bredgade ligger Esplanaden, der er kendt for at huse Mærsks domicil. Der ligger et par enkelte kontorfællesskaber i området, hvor man kan leje kontor lokaler eller enkelte arbejdspladser. 

Leder du efter et kontor til leje i Frederikstaden, vil du primært kunne finde kontorlokaler i størrelsen 200 – 3.000 kvadratmeter i prisniveauet 1.300 til 1.600 kr. pr. kvadratmeter. 

Flot Kontorlokale til Leje på St. Kongensgade

 

Kontor til Leje på St. Kongensgade

Er du på udkig efter kontorlokaler til leje i Frederiksstaden, burde du ikke undgå dette kontor. På dette kontor har du fuld magt over indretningen, så kontorlokalerne kan tilpasses din virksomheds struktur og kultur.

Læs mere om kontorlokalet i Frederiksstaden


Kontorlokaler til leje i Christiansstaden

Christiansborg og Centraladministrationen sætter sit præg på Christiansstaden, der er området syd for Kongens Nytorv. Området er præget af store markante bygninger, hvor hovedvægten benyttes til kontor. Der findes desuden enkelte kontorhoteller og kontorfællesskaber i området.  Christiansstaden kan betegnes som hovedstad for den finansielle sektor, hvor både Nationalbanken, hovedsædet for Danske Bank, SEB, Nordea og Gudme Raaskov Bank ligger til havn.    

Søger du et kontorlokaler til leje i Christiansstaden, kan du hovedsageligt finde store kontorlejemål i størrelsen 1.000 kvadratmeter og op i prislejet 1.300 til 1.400 kr. pr. kvadratmeter. 


Leje af kontorlokaler på Christianshavn

Christianhavn er en bydel i København, der ligger på det nordvestlige Amager. Området byder på udlejning af kontorlokaler i gamle pakhus, der ligger langs kanalen. Christiansborg er et eftertragtet område for kreative virksomheder særligt inden for medie- og reklamebranchen.    

På Christianshavn kan du finde et af Danmarks mest eksklusive kontorhoteller, hvor du kan leje et kontor i eksklusive omgivelser med mulighed for tilkøb af en række services – herunder to mindre kontorfællesskaber. 

Charmerende Kontorlokale på Christianshavn

 

Kontor til Leje Christianshavn


Christianshavn Kanal er kendt for at være yderst smukt og stemningsfuldt. Søger du kontorlokaler til leje i København K, burde du ikke undgå at se på dette kontorlokale. Klik på linket nedenfor og bestil information på lokalet, så sørger vi for at du kommer i kontakt med udlejer helt gratis. 

Se kontorlokaler til leje på Christianshavn

Statistik for København K

20132015
Antal kontorer4.0303.795
Antal husstande22.12925.716

 

Investeringsejendomme til salg i København K

Overvejer du at købe eller sælge investeringsejendomme i København K? Så kan du med fordel gøre brug af vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk. Lokalebasen.dk har stor erfaren inden for salg af ejendomme i København K. På hjemmesiden kan du både finde kontor- lager og investeringsejendomme nemt og hurtigt.  

Kontorhoteller til Leje i København K

Kontorhoteller er en fleksibel løsning for en virksomhed med konstant skiftende behov. Vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk er et af Danmarks førende portaler for erhvervslejemål, og giver dig et dagsaktuelt overblik over kontorhoteller til leje i København K. Er du på udkig efter en nem og gratis tjeneste i din søgning efter det perfekte kontorhotel, kan du med fordel benytte dig af lokalebasen.dk. Deres store udvalg giver dig en fantastisk mulighed for at finde det kontorhotel, der passer med dine specifikke krav og behov. 

Læs Colliers' splinternye markedsrapport 2016

Ønsker du at få et indblik i markedet for kontorlokaler til leje i København? Så kan du her læse Colliers splinternye markedsrapport for 2. kvartal af 2016. Rapporten er udformet af et af Danmarks største erhvervsejendomsmæglere Colliers, der især er stærk repræsenteret i Københavnsområdet.

Analyse Kontorlokaler København

Læs Colliers' Markedsrapport fra 2015

Er du interesseret i at læse videre om det markedet for kontorlokaler til leje? Så kan du med fordel klikke dig ind på nedenstående rapport og læse sidste markedsrapport for 1. kvartal 2015. Rapporten er lavet af et af Danmarks største erhvervsejendomsmæglere Colliers.

Colliers Markedsrapport

Den gang jernbanen dominerede alt

I nedenstående video fortæller byhistoriker Allan Mylius Thomsen om de sidste jernbanespor, der er tilbage fra Københavns industrialisering. Se vidoen og bliv klogere på hvorfor København i dag er et populært område for kontor til leje.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg både inden for kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål, du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejeren.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find Kontorlokaler

Er du udlejer?

Erhvervslokaler

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et Iværksætterselskab

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab på kun to timer! Læs mere om ivsstiftelse.dk

Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.

Kommunikations- og marketingrådgivning

Albæk Kommunikation er et kommunikations- og marketingbureau i København, som primært arbejder for ejendoms- og byggesektoren i relation til strategisk rådgivning samt eksekvering af konkrete opgaver til print-, digitale- og sociale medier. Ønsker du professionel rådgivning i kommunikation og marketing så kontakt Albæk Kommunikation i dag.

Rådgivning indenfor kommunikation og marketingsopgaver

Kommerciel Kontorrådgivning

Med virksomheden i centrum og ekspertviden inden for markedet for kontor til leje er 2move din foretrukne partner inden for kontorrådgivning. 2move ved hvad et kontor bør koste, hvorfor du er sikret den bedste kontorløsning. Kontakt 2move og hør mere om hvad de kan gøre for jer.

Uvildig Kontorrådgivning

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald? Uanset om du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, så henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

www.base1.dk

Find dine kontorartikler hos Lomax

Lomax er en af Danmarks førende leverandører af kontorartikler og lagerudstyr. Med over 50 års erfaring er du sikret god service.

Danielsens Spaceplanning

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

EmediateAd