Kontorlokaler i København K

Indbyggertal: 45.664
Antal husstande: 20.195
Antal kontorlokaler: 3.397
Antal Butikker: 2.269

» Se ledige kontor til leje i København K
» Se ledige kontorhoteller i København K

København K dækker området indenfor Københavns gamle volde fra Østerbro i Nord langs havneløbet med Refshaleøen, Holmen og Christianshavn til Kalvebod Brygge. Inde i landet markeres grænsen bl.a. af Søerne og Rådhuspladsen.

Den indre by er præget af tæt bebyggelse med gamle smukke byhuse og med en høj koncentration af butiks- og kontorlokaler. Her finder man store og små kontorer til leje mellem byens mange historiske seværdigheder, herunder Folketinget samt en lang række smukke og hyggelige stræder, torve og pladser - mange steder med kanalerne og vandet som charmerende kulisse. Er man på udkig efter egnede kontorlokaler til leje i København K, kan man få et overblik ved at inddele bydelen i områderne;

  • Middelalderbyen
  • Frederiksstaden
  • Christianstaden
  • Christianshavn

Kontorlokaler til leje i Middelalderbyen

Middelalderbyen dækker området fra Rådhuspladsen og ned til Kongens Nytorv. Området er præget af tæt bebyggelse og flere gågader og gamle stræder med høj koncentration af butiks- og kontorlokaler. De kontorlokaler der udlejes her henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, som er beskæftiget indenfor administration, konsulentmarkedet og de kreative fag.  I området findes en lang række kontorfællesskaber og kontorhoteller, hvor man kan leje kontor eller enkelte arbejdspladser.

Man finder kontorer i størrelsen fra 200-1.500 kvm.
Prisniveau: 1.300-1.500 kr. pr. kvm.

Kontor til leje i Frederiksstaden

Området fra Kongens Nytorv og op langs de to hovedfærdselsårer Bredgade og St. Kongensgade kaldes Frederiksstaden. Der er tale om et historisk område anlagt i 1700tallet med Amalienborg og Marmorkirken som de centrale bygningsværker. Området huser mange kontorlokaler i de flotte palæbygninger og istandsatte byhuse og er særligt et eftertragtet område for mindre advokatvirksomheder samt for virksomheder beskæftiget indenfor den finansielle sektor.

Det har traditionelt været et at de mest eksklusive områder for kontorlokaler i København med nogle af byens højeste lejepriser. De senere år har det dog oplevet en stigende konkurrence, særligt fra de nyanlagte kontorejendomme ved havneområderne på Østerbro.

For enden af Bredgade ligger Esplanaden, der er kendt for at huse Mærsks domicil. Der ligger et par enkelte kontorfællesskaber i området, hvor man kan leje kontor lokaler eller enkelte arbejdspladser.

Størrelsen på kontorlokaler er typisk fra 200-3.000 kvm.
Priserne på kontorlokaler ligger fra 1.300-1.600 kr. pr. kvm.

Leje af kontorlokaler i Christiansstaden

Christiansborg og Centraladministrationen sætter sit præg på området syd for Kongens Nytorv, der er karakteriseret ved store markante bygninger, der næsten alle benyttes til kontor. Der findes enkelte kontorhoteller og kontorfællesskaber i området. Endvidere må området betegnes som hovedstadens finansielle centrum, hvor man bl.a. finder Nationalbanken og hovedsædet for Danske Bank, SEB, Nordea og Gudme Raaskov Bank.

Primært store kontorlejemål fra 1.000 kvm. og op.
Priser for kontor til leje: 1.400-1.500 kr. pr. kvm.

Kontor lokaler på Christianshavn

På det hyggelige Christianshavn finder man en del udlejning af kontorlokaler i de mange gamle pakhuse, der ligger langs kanalen. Området tiltrækker mange kreative virksomheder, særligt indenfor mediebranchen, samt arkitekter og reklamebureauer. Man finder også Danmarks pt. mest eksklusive kontorhotel, hvor man kan leje kontor lokaler i super fashionable omgivelser med mulighed for tilkøb af en lang række services. Herudover finder man 2 mindre kontorfællesskaber.

Kontorlokaler fra 200-1.000 kvm.
Priser for leje af kontor fra 1.200-1.400 kr. pr. kvm.

Find investeringsejendomme til salg i København K

Skal du købe eller sælge investeringsejendomme i København K, er Lokalebasen.dk det rette sted for dig. På vores side finder du et kæmpe marked i København og omegn, og vi er sikker på at vores udvalg kan dække dine investeringsbehov. Lokalebasen har stor erfaren indenfor erhvervsbranchen, og du finder både kontor, lager og butiks- investeringsejendomme på vores side. Leder du derfor efter investerings ejendomme til salg i København K, er du kommet til det rette sted. Med Lokalebasen som din nye partner i dine investeringseventyr, er du sikker på at finde din nye ejendom hurtigt og nemt.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg, både indenfor kontor, produktion og lager.
Bestil information om de erhvervslejemål du finder interessante og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

Find erhvervslejemål

Er du udlejer?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel, fx: fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Afhentning af affald i København, Aarhus og Odense

Skal du bruge en leverandør til at hente kontorets affald, uanset du skal bruge containere eller afhentning af storskrald, så henviser vi til vores partner www.junkbusters.dk

Udlejning til private

Søger du lejebolig i Danmark, så henviser vi til vores samarbejdspartner Housing Denmark. For at se deres udvalg klik her:

Køb og salg af privatboliger

Vil du købe eller sælge privatboliger, henviser vi til mæglervirksomheden Base1.

Find dine kontorartikler hos Lomax

Lomax er en af Danmarks førende leverandører af kontorartikler og lagerudstyr. Med over 50 års erfaring er du sikret god service.